Valmistamme kahvilassamme mausta ja koosta tinkimättä monipuolisesti erilaisia tuotteita. Meiltä löydät perinteiset pullat, legendaariset juustosarvet, suolaiset ja makeat piiraat sekä näyttävät täytekakut ja pikkuleivät – vaihtoehtoja löytyy myös keliaakikoille. Halutessanne voitte ostaa tuotteita myös mukaan.

Kauniisti kalustetuista sisätiloista löytyy talvisin noin 50 asiakaspaikkaa ja kesäisin käytössä olevalla Vesijärvelle aukeavalla terassilla on istumapaikkoja suurin piirtein 100:lle.

Samassa rakennuksessa on käsityökauppa Ulpukka, josta voi ostaa paikallisten käsityöläisten taidokkaita töitä lahjaksi tai omaksi iloksi. Kahvilan kabinetissa on esillä kuukausittain vaihtuva taidenäyttely.

 Saadut Huomionosoitukset

LAHDEN PARAS KAHVILA 2014 / ESS.fi lukijaäänestyksessä
Vuoden Yrittäjä 2010 -palkinto / Lahden Yrittäjät ry
Päijät Hämäläiset Naiset 2008 -palkinto / Lahden Liike- ja Virkanaiset ry
Lahtelainen Kaupunkikulttuuriteko 2004 -palkinto / Lahden Kaupunkikulttuuriseura ry

1 week ago
Aikajanakuvat

Hyvät asiakkaamme,

Kahvila Kariranta on suljettu toistaiseksi koronaepidemian hillitsemiseksi. Kiitos mieltä lämmittävistä kannustuksista ja tuestanne. ❤️

Palaamme ihanien pulliemme ... See more

1 week ago
Aikajanakuvat

Olemme avoinna vielä perjantaihin 27.3. klo 18.00 asti, jonka jälkeen suljemme kahvilan toistaiseksi. Vielä siis herkkuja tarjolla, kaikkia tuotteita myös mukaan. ❤️ Muistathan myös ... See more